<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5742028\x26blogName\x3dIN+FRATERNAM+MEAM\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://melsantos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://melsantos.blogspot.com/\x26vt\x3d-2412090022613899112', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
IN FRATERNAM MEAM
Wednesday, June 28, 2006
IT'S NOT A BIRD. IT'S NOT A PLANE. IT'S A SUPERMAN QUIZ.
Test how prepared you are for the latest adventures of America's favorite superhero.

1. What is Superman's Kryptonian name?
A. Kal-El
B. Jor-El
C. Zor-El
D. Dor-El

2. Who created Superman?
A. Bob Kane & Perry White
B. Jerry Siegel & Joe Shuster
C. Stan Lee & Ethan Marvel

3. What is the name of superman's dog?
A. Luna
B. Lana
C. Krypto
D. Superpooch

4. What are the name of Superman's birth parents?
A. Jonathan & Martha
B. Jor-El & Zor-El
C. Jor-El & Lara
D. Jonathan & Lana

5. What does white Kryptonite do?
A. Strips Superman's powers
B. Kills him
C. Kills all plant life
D. Blinds him

6. Which Academy Award winner named his son Kal-El?
A. Mel Gibson
B. Marlon Brando
C. Robin Williams
D. Nicolas Cage

7. Who directed the first Superman movie?
A. Richard Donner
B. Steven Spielberg
C. George Lucas
D. Guy Hamilton

8. Which of these actors has not played Superman?
A. Christopher Reeve
B. George Reeve
C. Dean Cain
D. Brandon Routh

9. Which of these awards did the 1978 movie win?
A. Golden Globe
B. Tony
C. Grammy
D. Writer's Guild

10.What is the name of the poem Lois Lane writes about Superman?
A. "Can You Read My MInd?"
B. "Fly Me to The Moon"
C. "someone I have never traveled"
D. "The Rose"

11. Which of these people do not work at the Daily Planet?
A. Lois Lane
B. J. Jonah Jameson
C. Jimmy Olsen
D. Perry White

12.Which villain killed Superman in a 1993 comic adventure?
A. Lex Luthor
B. Doomsday
C. Batman
D. Brainiac

13. What state is Smallville located in?
A. Kansas
B. Missouri
C. Nebraska
D. It's never revealed

14. What state is the comic version of Metropolis in?
A. New York
B. Illinois
C. California
D. It's never revealed

15. Which of these actresses did'nt screen-test for the role of Lois Lane in the original movie?
A. Anne Archer
B. Lesley Anne Warren
C. Carrie Fisher
D. Stockard Channing

16. What '80s TV star has a cameo in the original film as an Army major?
A. Tom Selleck
B. Larry Hagman'
C. Harry Anderson
D. Ted Danson

17. Superman made his debut in what comic book?
A. Detective Comics
B. The Man of Steel
C. World's First
D. Action Comics

18. Which "Seinfeld" co-star voiced Superman in a series of American Express commercials starring Jerry himself?
A. Patrick Warburton (Paddy)
B. Jason Alexander (George)
C. John O'Hurley (J.Peterman)
D. Michael Richards (Kramer)

19. Which of these heroes was not in the original Justica League of America in Superman?
A. Wonder Woman
B. Green Arrow
C. Batman
D. Aquaman

20. Who composed the iconic "Superman" theme music?
A. Bernard Hermann
B. James Horner
C. John Williams
D. Jerry Goldsmith



ANSWERS:
1. A
2. B
3. C
4. C
5. C
6. D
7. A
8. B
9. C
10.A
11.B
12.B
13.A
14.D
15.C
16.B
17.D
18.A
19.B
20.C

HOW SUPER ARE YOU?
20 correct :
Any choice you're alter ego is a mild-mannered, bespectacled reporter by day? Because you, friend, are channeling Clark Kent.

16-18 correct:
Excellent effort. You probably know all the words to "Can You Rrad My Mind?", too.

10-15 correct:
A solid showing, but there's more to the Superman legend than just Christopher Reeve movies.

5-9 correct:
You consider yourself more of a Spider-Man fan, don'tcha?

1-4 correct:
It's about time you climbed out from under that rock you've been living under for the past 30 years.


(Source: DAILYHERALD)
posted by infraternam meam @ 2:11 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
About Me

Name: infraternam meam
Home: Chicago, United States
About Me: I am now at the prime of my life and have been married for the past 25 years. Sickly at times, but wants to see the elixir vita, so that I will be able to see my grandchildren from my two boys.
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER